Euroliga-Olimpija
5 posters
:: Splošno :: NBA & vse ostale lige
Stran 1 od 1
Euroliga-Olimpija
No jutri se začne, evroliga in prvo tekmo bo olimpija odigrala proti maccabiju. Kaj mislite kdo bo zmagal, sam mislim, da je ekipa še premalo uigrana da bi zmagali in bo macabi zmagal, vendar bo tekma tesna. Seveda pa upam da se motim in zmaga olimpija!!!
d- Admin
- Število prispevkov : 218
Sloves : 14
Re: Euroliga-Olimpija
+15 za Maccabi
kobe24- Število prispevkov : 23
Sloves : 3
OLIMPIJA will win
kingster23- Število prispevkov : 11
Sloves : 2
Kraj : Kranj
kingster23 je napisal/a: OLIMPIJA will win
collen24- Število prispevkov : 7
Sloves : 0
Huh Olimpija me je že 2. razočarala. Veliko izgubljenih žog in veliko zgrešenih odprtih metou.
AMPAK VSI VEMO DA BO OLIMPIJA ko bo postala bolj uigrana MLELA TEKMECE (upam da bo začela že v nedeljo proti Budućnosti.
Pozdrav.
AMPAK VSI VEMO DA BO OLIMPIJA ko bo postala bolj uigrana MLELA TEKMECE (upam da bo začela že v nedeljo proti Budućnosti.
Pozdrav.
kobe24- Število prispevkov : 23
Sloves : 3
No tole ni ravno od evrolige, ampak a je kdo spremljov zdejle tekmo NLB lige proti Crveni Zvezdi. Mene so res zelo navdušli, res zgledalo je kot, da bi bla tekma za trening posebej pa sta me navdušla Ožbolt pa Sani
d- Admin
- Število prispevkov : 218
Sloves : 14
jst sm biu učer n tekmi s frendi p je blo res najbol dobra igra naših, 2 poucait nism tok pozorno spremlu k smo itq vodil za +20lbj23 je napisal/a:No tole ni ravno od evrolige, ampak a je kdo spremljov zdejle tekmo NLB lige proti Crveni Zvezdi. Mene so res zelo navdušli, res zgledalo je kot, da bi bla tekma za trening posebej pa sta me navdušla Ožbolt pa Sani
KlemenPipic- Število prispevkov : 6
Sloves : 2
:: Splošno :: NBA & vse ostale lige
Stran 1 od 1